EL DIA QUE VAIG CANVIAR MA CASA PER UNA TROMPETA DE COLORS

La realitat de tres germanes que estan a punt de ser desnonades.

EL DIA QUE VAIG CANVIAR MA CASA PER UNA TROMPETA DE COLORS

La realitat de tres germanes que estan a punt de ser desnonades.

"El dia que vaig canviar ma casa per una trompeta de colors" és una peça de micro-teatre que plasma la realitat de tres germanes que estan a punt de ser desnonades. Durant 30 minuts el públic entrarà en una casa, en unes vides, les d'Inés, Marta i Júlia. Elles esperen un desnonament imminent però desconeixen el moment exacte en què succeirà. Es preparen perquè tot estiga a punt quan arribe i evitar així que siguen altres els que toquen les seues coses.
Al públic se li atorga un paper actiu en la peça, se'ls converteix en veïns, en amics ... Testimonis directes de l'agressió a la qual es veuen abocats els personatges, vivint la seua història amb ells i a través d'ells.

Una obra plena de tendresa i poesia, que ens parla, no només de la invasió que suposa un desnonament, sinó que planteja un autèntic viatge emocional per a l'espectador al llarg dels moments previs a l'expulsió d'una casa, acompanyant activament a les protagonistes en el seu comiat, en els seus records i en les seues contradiccions. Un espectacle ple de sensacions que porta el públic a preparar paquets, a ballar, a riure, a menjar i beure amb les protagonistes, però sobretot a reflexionar sobre un tema tan candent en la nostra actualitat com són els desnonaments.

SINOPSI


Ma casa, ací habite. Entra, prompte arribaran i tu em fas companyia. La meua casa ... la meua vida que un dia es va a partir en dos. No sabré on caure ... i tu, em fas companyia.


 

 

 

EQUIP ARTÍSTIC

Intèrprets: Aina Gimeno , Anna Moret i Ana Ulloa
Direcció: Isabel Martí
Col∙laboració especial: Miguel Serrano, Miquel Mateu i Fran de la Torre.
Dramatúrgia: Isabel Martí i MaQuinant Teatre
Idea original i vestuari :MaQuinant Teatre
Disseny Gràfic: Joan Santacreu
Vídeo: Miguel Serrano
Escultor: Francisco Mesado
Producció Executiva: Aina Gimeno , Anna Moret i Ana Ulloa

IDIOMA: Castellà.
PÚBLIC: + 12.
 

Descarrega dossier de l'obra en pdf

Descarrega cartell en pdf.