LA BAMBOLLA DE JÚLIA

Espectacle familiar que tracta el tema de l’assetjament escolar a través dels ulls d’una xiqueta.

LA BAMBOLLA DE JÚLIA

La bambolla de Júlia és un espectacle familiar que tracta el tema de l’assetjament escolar a través dels ulls d’una xiqueta. Un viatge al seu món interior i al món que l’envolta. Una història de superació que ens convida a plantejar-nos moltes preguntes.
Teatre / Dansa / Música / Il·lustració / Ombres
Edat recomanada: 6 a 12 anys

SINOPSIS:
Júlia és una xiqueta que s’amaga dins d’una bambolla de silenci, que sofreix per com la tracten els seus companys a l’escola, per sentir-se diferent, per ser tractada d’una manera que no arriba a entendre. Però Júlia també somia, somia i pinta. I és en l’Art de la pintura on trobarà l’eixida i la paraula que necessita per poder ser lliure i trobar el seu lloc.
Més enllà de l’espectacle: La bambolla de Júlia compta amb materials pedagògics per a xiquets i xiquetes de 6 a 12 anys. La història de Júlia els portarà a fer-se preguntes sobre una realitat que viuen diàriament als seus col·legis. Jul i Júlia, a través dels jocs de llums i ombres, de les il·lustracions i la dansa, estimularan la creativitat i la imaginació de totes les persones que viatgen amb elles.

L’assetjament escolar és una situació injusta que està present a totes les escoles, és un desequilibri de poder que influirà en el creixement i en l’evolució dels xiquets i xiquetes que el pateixen. Per aquesta raó, des de MQT, considerem que és important donar a xiquets i xiquetes des d’una edat primerenca ferramentes perquè reconeguen el que els està passant, que puguen expressar allò que senten i que troben eixides d’aquesta situació.

 

 

EQUIP ARTÍSTIC

Dramatúrgia, direcció escènica i coreogràfica / Aina Gimeno
Intèrprets / Ana Ulloa i Irene Maestre
Il·lustració i disseny gràfic / Jaume Marco
Música original / Damián Sánchez
Textos / Aina Gimeno i Ana Ulloa
Disseny i realització d’escenografia / Los Reyes del Mambo
Disseny de llums i tècnic / David Sánchez
Disseny de vestuari / María Almudéver
Dossier didàctic / Alba Gimeno
Fotos / Jordi Pla
Vídeo / HV Producciones
Ajudant de producció / Jessica Martínez
Producció executiva / Ana Ulloa
Producció / MaQuinant Teatre
Distribució nacional / MaQuinant Teatre