LA FRAGILITAT D'EROS

Un espectacle ple de poesia, teatre, dansa, música i audiovisuals.

LA FRAGILITAT D'EROS

La Fragilitat d'Eros és un espectacle ple de poesia, on teatre, dansa, música i audiovisuals es fonen apropant-se al públic i a la seva memòria per emocionar-lo i fer-li viatjar a través del temps. L'acció transcorre en tres espais temporals units de forma onírica per la màgia del teatre. La guerra civil espanyola, la vesprada-nit del 23-F i una jornada de vaga general a l’actualitat.

La crisi com a possibilitat de canvi. Tres dones desobedients amb el que s'espera d'elles, tres dones rebels, cadascuna en el moment que li ha tocat viure. Tres dones que busquen la felicitat entesa com a plenitud. Tres dones connectades amb el seu cos, amb els instints i amb els sentits ben oberts.

La peça aborda la capacitat de tres generacions de dones front a una situació de crisis social i personal. A fi i al cap, a la vida, què no és personal? L'acció transcorre en un local familiar, una taverna, una casa de menjars de tota la vida, El públic seran les persones que acudeixen a menjar, els alumnes i altres que tan sòls busquen un lloc on refugiar-se.
Durant l'obra es cuina una recepta a sis mans, a tres èpoques, la recepta de la felicitat. El públic, com no podia ser d'altra manera, la degustarà al llarg de la peça.


EQUIP ARTÍSITIC

Intèrprets: Aina Gimeno, Anna Moret i Ana Ulloa
Text i direcció: Isabel Martí
Dramatúrgia: MaQuinant Teatre e Isabel Martí
Idea Original: MaQuinant Teatre
Direcció Coreogràfica: Aina Gimeno
Música: Pacoseco
Espai Escènic: Los Reyes del Mambo
Artista Audiovisual: Miguel Serrano i Rodrigo García (Escaparate Visual)
Disseny de llums: Diego Sánchez
Disseny gràfic: Joan Santacreu
Vestuari: Ana González
Assessorament Històric: Mario Tébar Haro
Arranjaments musicals: Paco Garnelo.
Fotografía: Amparo Navarro Villar
Video: Miguel Serrano

IDIOMES: Català i Castellà.
PÚBLIC: + de 10 anys. .

Descarrega dossier de l’obra en pdf.
Descarrega el cartell en pdf.